TechFEST – Când are loc în România?

În România încep să prindă contur din ce în ce mai multe festivaluri dedicate tehnologiei. Pentru pasionaţii de IT şi piaţa românească, aceste festivaluri devin din ce în ce mai mult nişte tradiţii. Acestea oferă posibilităţi nenumărate de dezvoltare pentru companii, însă şi o mai bună dezvoltare personală şi profesională participanţilor, motiv pentru care numărul participanţilor creşte de la un an la altul. Toamna aceasta are loc o nouă ediţie a festivalului TechFEST, cel mai aşteptat eveniment dedicat tehnologiei. Deoarece anul trecut TechFEST s-a dovedit un adevărat succes pentru întreprinzători, dezvoltatori, cât şi pentru participanţi, în 2017 se anunţă o organizare şi mai bună, festivalul urmând să se desfăşoare pe durata mai multor zile, fiecare găzduind diferite activităţi şi noutăţi din lumea tehnologiei.

 

Anul acesta am decis că voi participa la TechFEST Iaşi, fiind primul festival de tehnologie la care particip. Cel mai probabil nu voi avea timp să particip la toate zilele în care se va desfăşura evenimentul, însă speranţa moare ultima, iar eu sunt încrezător şi cred că voi reuşi să strâng câteva informaţii importante din cadrul acestui festival. De asemenea, voi încerca să particip la unele workshop-uri, astfel încât să înţeleg mai bine cu ce se ocupă acest festival.

 

Un aspect care mă atrage nespus de mult este faptul că în anii precedenţi mulţi participanţi ai festivalului au prezentat cele mai noi produse din IT în cadrul acestui eveniment. Sunt foarte curios să aflu cu ce vor surprinde marile companii anul acesta publicul şi dacă vor interveni cu schimbări majore la gadgeturile pe care le folosim zi de zi. Sunt mai mult decât nerăbdător să particip activ la seara de gaming, fiind un pasionat de jocuri video. Dacă va avea loc vreo competiţie în acest sens, nu pot decât să aştept şi să aflu, însă cu siguranţă voi face tot posibilul să câştig. Cel mai mult mă încântă faptul că pentru prima dată voi putea scrie despre un eveniment de o asemenea amploare pe blog. TechFEST este un festival care trebuie din punctul meu de vedere trebuie promovat şi să aibă loc în mai multe oraşe ale ţării.

 

Când are loc TechFEST?

În funcţie de zona în care vă aflaţi, TechFEST va avea loc în următoarele oraşe:

  • 09 – 15 October 2017 – Timișoara
  • 27 October – 5 November 2017 – Cluj-Napoca
  • 13 – 19 November 2017 – Iași

Nu voi mai lungi foarte mult acest articol, fiindcă nu doresc să scriu foarte mult în acest sens, însă dacă printre cititorii acestui blog există pasionaţi de tehnologie care vor putea fi prezenţi în acea perioadă la TechFEST Iaşi, aş aprecia dacă am forma un grup şi să mergem împreună la acest eveniment. Puteţi privi asta ca pe o invitaţie oficială prin care mă puteţi cunoaşte în carne şi oase. Orice ar fi, cu sau fără alte persoane în preajmă, cu siguranţă mă veţi găsi acolo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *