Despre mine

Salut!

Dacă încă te întrebi cine sunt şi care este scopul pentru care scriu pe acest blog, ei bine… aici vei afla toate răspunsurile. Întrebări sunt suficiente, iar eu voi încerca să răspund la cât mai multe, în cât mai puţine cuvinte.

 

Cum mă cheamă?

Numele meu real este Ionuţ Alexandru Panait, însă vreau să rămân cunoscut pe acest blog şi în mediul virtual drept Alexandru Panait.

 

Câţi ani am?

20 de ani.

 

Când m-am apucat de blogging?

Prima oară cred că am scris pe un blog în anul 2012, însă activitatea mea pe primul meu blog a început undeva prin 2013 sau cel puţin aşa îmi aduc eu aminte. Pe acest blog pe de altă parte am început să scriu începând cu ziua de 12 august, 2017.

 

Care este motivul pentru care am devenit blogger?

Aş fi un mincinos dacă aş spune că am devenit blogger cu alt gând decât acela de a mă dezvolta în plan profesional. Lipsit de orice experienţă profesională anterioară şi fiind mult prea tânăr pentru a dobândi un venit cu care să devin independent, am observat că din activitatea de blogger există numeroase foloase care m-ar putea ajuta să trec mai uşor peste viaţa de liceu, şi de ce nu? Chiar şi în anii studenţiei.

 

Despre ce scriu?

În mod normal îmi place să scriu despre tehnologie, călătorii, stil de viaţă şi evenimente, însă nu mă voi feri să scriu şi despre ce cred în legătură cu anumite lucruri. Dacă observ un lucru care este deranjant, care merită discutat sau criticat, sunt întotdeauna gata să dau drumul degetelor pe tastatură şi să încep să scriu.

 

Cât am câştigat până acum din blogging?

Cu toată sinceritatea, nu pot să estimez o sumă, însă am avut foarte multe câştiguri din blogging. Dacă nu sunteţi convinşi de statutul de blogger, un statut pe care oricine l-ar putea avea cu puţină perseverenţă, ei bine vă pot spune că beneficiile sunt foarte multe. În afară de bani am reuşit să câştig o bicicletă, un telefon, o tabletă, două camere foto şi mai multe gadget-uri, precum căşti audio, stick-uri USB şi brăţări sport.

 

Ce sfat am pentru cei care vor să se apuce de un blog?

Faceţi tot posibilul să vă apucaţi cât mai rapid de un blog. Scrieţi despre tot ce vă pică în minte şi credeţi-mă pe cuvânt că nu o să regretaţi. Nu vă costă nimic să deveniţi nişte mici antreprenori. Cea mai mare satisfacţie o veţi avea atunci când o să vă faceţi prieteni noi şi o să fiţi cunoscuţi pentru munca pe care o depuneţi pentru a vă lăsa amprenta în Blogosfera Românească. Şi nu în ultimul rând, nu vă lăsaţi de blog! Orice aţi crede, poate nu veţi avea de câştigat precum am avut eu, adică de la început, însă în timp veţi reuşi. Reuşită, acesta este cuvântul care trebuie să primeze atunci când vă gândiţi la blogging.