Despre SuperBlog şi de ce am renunţaţ

Mă declar învins. Competiţia de primăvară, Spring SuperBlog 2018, a fost prea mult pentru mine, chiar dacă am participat la o singură probă. De ce spun acest lucru? Într-adevăr, au trecut abia câteva zile de la participarea mea la prima probă, şi anume campania sponsorizată de Christian Tour, însă am ajuns la concluzia că timpul nu îmi va permite să scriu mai departe şi pentru restul probelor. Deja una dintre ele a luat sfârşit, iar eu nu am apucat să scriu pentru ea. Aş fi vrut să apuc să scriu pentru toate probele, din timp, astfel încât să fiu un participant SuperBlog fără restanţe sau penalizări, după caz. Oricum ar fi, după cum spuneam anterior, timpul nu este de partea mea nici de această dată. Poate sunt leneş, poate m-am dat bătut prea devreme, însă după cum am observat, pentru a fi participant SuperBlog şi blogger în acelaşi timp necesită multe sacrificii, iar eu pur şi simplu nu sunt momentan pregătit pentru a face acele sacrificii. Nu o să vă mint, sunt îndrăgostit de ideea că aş putea câştiga o mulţime de premii, în cadrul unei competiţii plăcute, corecte şi interesante precum SuperBlog, dar din nou, timpul meu este mult mai preţios decât o serie de premii.

Lucrul care m-a determinat cel mai mult să renunţ la SuperBlog este faptul că între articolele de la probe nu aş fi avut timpul necesar să scriu şi non-advertoriale. Numai Dumnezeu ştie cât de mult m-am chinuit cu acest blog, de la deschiderea lui până la scrierea şi publicarea articolelor. Am decis să investesc foarte mult timp, răbdare şi atenţie la conţinutul acestui blog, motiv pentru care nu vreau să risc să fac articole pline de link-uri şi să mă penalizeze Google. Întotdeauna mi-am dorit să duc acest blog cât mai departe şi să am parte de colaborări, să particip la concursuri şi competiţii mari, aşa cum este şi Spring SuperBlog 2018, însă nu o voi face dacă asta implică distrugerea blogului. Mi-ar plăcea totuşi ca în viitor să îmi fac cumva un plan mai bun în ceea ce priveşte organizarea timpului şi participarea la SuperBlog, fiindcă este, în cele din urmă, o competiţie care necesită mult timp şi devotament. Poate că de această dată am pierdut mult prea devreme, sau câştigat (depinde din ce unghi privesc situaţia), însă pe viitor vreau să particip din nou la SuperBlog şi să ajung să mă număr printre finalişti, fiindcă este, probabil, unul dintre cele mai mari visuri să întâlnesc alţi bloggeri, la o gală de premiere, şi să împărtăşesc gânduri despre competiţie şi experienţele acumulate pe parcursul acesteia.

Aşadar, acesta este motivul pentru care, de această dată, mă opresc din timp şi decid să nu mai continui participarea la SuperBlog. Cu toate că premiile sunt mai mult decât tentante, iar competiţia acerbă îmi provoacă un sentiment super plăcut, fiindcă îmi place să existe o competiţie acerbă între participanţi, eu mi-am încheiat drumul în această ediţie SuperBlog, pentru moment. Cred cu tărie că voi reveni cândva ca participant. Sfatul meu pentru toţi cei care nu ştiu dacă sunt pregătiţi să participe la SuperBlog sau orice altă competiţie asemănătoare pentru bloggeri: vă recomand să vă puneţi în ordine gândurile şi să faceţi o listă cu ce puteţi sacrifica şi ce nu, altfel nu veţi fi în stare să participaţi până la capătul competiţiei. În continuare urez mult succes participanţilor care nu au abandonat şi la cât mai multe premii câştigate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *