De ce să dai 2Parale pe affiliate marketing

De când am deschis acest blog m-am axat mai mult pe tehnologie, deoarece simt că acest domeniu ne va conduce spre o lume mai bună. Cu această ocazie am scris câteva articole în care am explicat cum poţi face bani pe net sau bani cu blogul, însă între timp am găsit o nouă modalitate de a face bani pe net şi trebuie să recunosc faptul că este foarte bună. Acum ceva timp nu aş fi dat nici 2Parale (pun intended) pe marketingul afiliat, însă observ că este una dintre cele mai apreciate metode ale anului 2017 în ceea ce priveşte economia virtuală. Din ce în ce mai multe persoane folosesc platforme de marketing afiliat, iar în România a ieşit în evidenţă 2Performant, una dintre cele mai apreciate platforme de acest gen.

Am decis ca luna aceasta să fac ceva constructiv cu timpul meu liber. Pe lângă toate celelalte activităţi şi evenimente la care intenţionez să particip, am dorinţa aceasta de a învăţa mai multe despre affiliate marketing şi să pun în practică noile informaţii. Sunt de părere că marketingul afiliat mi-ar putea aduce un venit în plus, fără prea multe bătăi de cap, totul din confortul casei mele. Am aşteptări mari de la platforma 2Performant, deoarece am citit foarte multe recenzii pozitive, şi pe bună dreptate. Cei mai mulţi utilizatori ai platformei 2Performant s-au putut bucura de o creştere semnificativă a venitului din mediul virtual la scurt timp după înregistrare. Eu sunt foarte curios să aflu cum funcţionează acest sistem de affiliate marketing şi sper că voi reuşi cumva să ajung să fac la rândul meu bani pentru a dovedi utilitatea unei astfel de platforme.

Affiliate BadgeLa o primă vedere, 2Performant este foarte uşor de utilizat şi nu necesită foarte mult timp pentru a configura contul. În momentul de faţă contul meu de pe 2Performant se află pe locul 879 în clasament, însă mă aştept ca până la sfârşitul anului să ajung pe o poziţie onorabilă. Pentru mine este foarte plăcut faptul că pot să interacţionez direct cu magazine şi retaileri foarte cunoscuţi, printre care se află Libris şi Elefant, două dintre magazinele mele preferate din spaţiul virtual românesc. Intenţionez să experimentez acest program de affiliate marketing pe blogul meu, şi sper eu că până la finalul anului voi avea parte de nişte rezultate pozitive. Oricum, chiar dacă nu voi reuşi să câştig vreun ban într-un timp atât de scurt, ţinând cont de faptul că am un blog relativ nou şi nepopulat, mă voi bucura în continuare de faptul că am dobândit noi cunoştinţe şi că am avut posibilitatea de a încerca lucruri noi.

 

În ceea ce priveşte acest experiment personal, voi reveni în săptămânile care urmează cu un alt articol care să aducă un soi de concluzie pentru toată activitatea mea în affiliate marketing. Totodată trebuie să precizez că recomand tuturor acest experiment educaţional, fiindcă la urmă rămâi şi cu bani (dacă eşti suficient de implicat), cât şi cu noi cunoştinţe. Vă invit să vă înregistraţi pe 2Performant cu un cont şi să încercaţi la rândul vostru acest program de marketing afiliat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *