Prima postare – Blog Alexandru Panait

Bine aţi venit pe blogul AlexandruPanait. Nu este primul blog pe care l-am administrat, însă este cu siguranţă primul pe care îl deţin având un domeniu personal. Pe acest blog veţi găsi o varietate de teme abordate din care să alegeţi şi în jurul cărora să discutaţi. Voi încerca să scriu cât mai des, astfel încât să aduc în fiecare săptămână conţinut nou şi de interes. Consider că un blogger care alocă suficient timp informării care are loc înainte de publicare articolului propriu-zis este demn de titlul pe care îl poartă, motiv pentru care vreau să prezint întotdeauna informaţii adevărate, dar prezentate în stilul meu specific. Aşadar, dacă nu mai sunt multe lucruri de spus în acest sens, voi trece direct la câteva informaţii despre mine.

Viziunea mea este ca prin acest nou blog să dezvoltăm o comunitate în care să împărtăşim experienţe personale despre diferite domenii şi, de ce nu? Să ne simţim bine! Şi de vreme ce aţi “aterizat” pe acest blog, cred că vă sunt dator cu câteva cuvinte despre mine.

 

Salut! Eu sunt Alexandru Panait şi studiez geologia, specializarea geochimie. Aşadar, voi fi un geochimist, spun unii. De asemenea, sunt blogger de aproximativ cinci ani şi trebuie să recunosc, nu am de ce să mă plâng. Am avut nevoie de mult curaj pentru a începe acest blog însă în cele din urmă, iată, am biruit frica şi am trecut la fapte! Motivul pentru care am deschis Blog Alexandru Panait este pentru a împărtăşi din experienţele şi cunoştinţele mele, dar şi pentru a interacţiona cu o comunitate deschisă la discuţii precum:

Sunt în permanenţă deschis pentru feedback, aşadar dacă aveţi ceva să îmi transmiteţi, vă invit să folosiţi forma de contact a blogului. Vă urez, din nou, bun venit pe Blog Alexandru Panait!

Alexandru Panait

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *